SUSHI pro
- Termin: 21 listopada 2024, godz. 17:30
- Stopień trudności:
- Cena: 259zł / osoba
W czasie warsztatów kulinarnych SUSHI II Sushi Chef Sebastian Lulis zdradzi Wam tajniki przygotowywania znakomitego SUSHI.
Plan warsztatów:
- wprowadzenie- omówienie programu zajęć i zaplanowanie czynności
- surowce- omówienie produktów: ryb, owoców morza, mięsa, ryżu, wodorostów
- przygotowanie tamago (omlet)
- przygotowywanie sushi
– Tamagoyaki
– Mozaika
– Tempura roll
– Gunkan
– Hashi Maki
– California Rainbow - Komponowanie zestawów Sushi
- Degustacja
Zapraszamy!
Informacje dodatkowe
- Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
- JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
- Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości Cook
n
Talk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia. - Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
- Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
- W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji) opieka kucharza i świetna atmosfera.
- Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).