TEKSAŃSKA kuchnia
- Termin: 24 marca 2022, godz. 17:30
- Stopień trudności:
- Cena: 199zł / osoba
Zapraszamy na pikantne zajęcia kulinarne TEX-MEX z Masterchefem Michałem Fabiszewskim!
Tex-Mex- czyli fuzja kuchni meksykańskiej i amerykańskiej, która powinna kojarzyć się z barbecue, chilli con carne i burito.
U nas w kuchni będzie się działo i przygotujecie wspólnie z Szefem Michałem przekrojowe menu, które przybliży Wam smaki teksasko- meksykańskiej kuchni.
W menu tego wieczoru:
- Texas Burito ,
- Tacos avocado ranch,
- Picco de gallo
- Cowboy Beans,
- Nachos Rancheros.
Mamy nadzieję, że spędzicie z nami ten wieczór i poznacie kilka sekretów kuchni meksykańskiej oraz metody serwowania tequili;)
Zapraszamy!
Informacje dodatkowe
- Dbamy o Wasze bezpieczeństwo- prosimy o przestrzeganie nowych zasad regulaminu dotyczących bezpieczeństwa, higieny pracy oraz reżimu sanitarnego na terenie Akademii.
- JEŚLI POTRZEBUJESZ FAKTURY zamiast paragonu skontaktuj się z nami telefonicznie przed wypełnieniem formularza.
- Jeśli przyjeżdżasz do nas z daleka i potrzebujesz noclegu skontaktuj się z nami- dla Gości Cook
n
Talk mamy specjalną ofertę w Hotelu Nihil Novi w centrum Radomia. - Potrawy przygotowywane na warsztatach są przeznaczone do konsumpcji.
- Do dyspozycji uczestników warsztatów przekazujemy sprzęty kuchenne i fartuchy na czas zajęć.
- W cenę warsztatów wliczone są produkty potrzebne do wykonania zaplanowanych potraw, przepisy, kawa, herbata i woda dla Uczestników (dla pełnoletnich lampka wina do kolacji) opieka kucharza i świetna atmosfera.
- Zapewniamy dobrą atmosferę, a Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach, a jeśli możesz weź ze sobą pojemniki na żywność (będzie coś na wynos 😉 )
Organizator zastrzega sobie możliwość odwołania lub przełożenia kursu w przypadku nie osiągnięcia minimum uczestników- jeśli tak się stanie- dzień przed zajęciami, na które nie zebrała się grupa otrzymasz wiadomość mailową w tej sprawie. Brak wiadomości to dobry znak:).